Selecteer een pagina

Links kopen om hoger in Google te komen

Heb jij een website en wil jij hoger in Google komen te staan? Dan is het misschien wel een idee om links te kopen. Wil jij links kopen en weet jij niet waar jij dit het beste kunt doen? Dan is het goed dat je dit artikel leest. Het kopen van links is namelijk niet iets dat je bij zomaar een partij moet doen. Mocht jij dit van plan zijn, zorg er dan voor dat je dit doet bij een partij die echt kennis heeft van zaken. In de meeste gevallen kan je links kopen bij online marketingbureaus. Deze bedrijven helpen anderen bedrijven namelijk om hoger in Google te komen.

Wat doen online marketingbureaus?

In de vorige alinea heb je kunnen lezen dat online marketingbureaus ervoor zorgen dat bedrijven hoger in Google komen te staan. Zij doen dit door te linken naar de site van desbetreffende klant. Online marketingbureaus hebben namelijk een netwerk met sites. Dit zijn echter niet zomaar sites, dit zijn sites die door Google als erg goed worden gezien. Wanneer er een link vanuit deze websites naar jouw website toegaat, dan ziet Google dit als een stem voor jouw website. Mocht jij stemmen krijgen van belangrijke websites, dan zal jouw website na verloop van tijd stijgen binnen Google. Dit zal er weer voor zorgen dat jij meer bezoekers krijgt. Uiteindelijk zal de omzet van je bedrijf daardoor ook omhooggaan. Echter zal je er wel voor moeten zorgen dat je website goed geoptimaliseerd is. Hier kan je meer over lezen in de volgende alinea

Wat is website optimalisatie nou precies?

Mocht jij links willen kopen om hoger in Google te komen, dan is het wel zo belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd is. Dit is iets dat je ook kunt laten doen door een online marketingbureau. Met website optimalisatie zorgt men ervoor dat de website aan alle eisen van Google voldoet. Buiten dat zal een online marketingbureau er ook voor zorgen dat er landingspagina’s aangemaakt wordt. Dit zijn pagina’s waar de links naartoe gestuurd worden. Mocht jij een schoenenzaak hebben en is jouw zaak gevestigd in Arnhem? Zorg er dan voor dat er een landingspagina genaamd schoenen kopen Arnhem aangemaakt wordt. Naar deze pagina zal het online marketingbureau namelijk de link sturen. Mocht jij deze pagina aangemaakt hebben, zorg er dan voor dat er voldoende content op komt te staan, Hier kan je meer over lezen in de volgende alinea.

Zorg voor voldoende content

Het schrijven van voldoende content is erg belangrijk mocht jij links willen kopen. Zo zal je minimaal 300 woorden op een landingspagina moeten hebben. Buiten dat zal het zoekwoord waarmee jij wilt scoren 2.5% terug moeten komen op de pagina. Zorg er dus voor dat dit niet te vaak of te weinig terugkomt. Dus mocht jij kiezen voor links kopen zorg er dan voor dat je kiest voor een goed bedrijf waarbij je deze links koopt. Zorg er verder voor dat je website goed geoptimaliseerd is en dat er dus voldoende content met het juiste aantal zoekwoorden op komt te staan.